2009. szeptember 13., vasárnap

Változások...

... kellenek!
Muszáj, mert képes lennék naphosszat kötni a kupi tetején, és muszáj,mert közeleg az idő, hogy nem csak itthon lesz feladatom, hanem a munkahelyemen is.
Addig viszont csinálnom kell valamit a lakással, magammal... no meg a gyerekekkel is meg kellene értetni (főleg Miával), hogy anya nem azért pakol, hogy legyen mit újra szétdobálni. Bár ő most ebben a korszakban van... Nem is tudom, hogy lehet-e ilyet tőle elvárni (belül érzem, hogy nem).
Szóval próbálkozok... hátha rend lesz:)
Segítségem is lesz;) Mert pont a napokban találtam rá Via oldalára, már maga a blog is rengeteg ötletet adott, de ráadásként most indított egy olyan programot- magyarhonba átületetve FlyLady programját- aminek segítségével talán végre lesz egy kis rendszer az életünkben-a lakásunkban.

Pár nappal le vagyok maradva a programmal, de legalább jó előre tudom már, hogy mi fog következni:)
Mivel nagyon lelkes vagyok, és az első napokra kis feladatok vannak, ezért elrendezgettem a mini házikönyvtárunkat. Az ötletet szintén ezen az oldalon olvastam, nagyon megtetszett, és mivel mindenféle rendszerezés nélkül vannak bepakolva a könyveink úgy gondoltam, hogy legalább szép legyen, ha már praktikus nem;)!
Szerintem nagyon jól sikerült, nekem legalábbis nagyon tetszik, és mivel úgyis tudom fejből, hogy melyik könyv milyen színű, így nem okoz gondot ez a csoportosítás sem:)



A kupi egy részét kitakarja (szerencsére:) a lányom, mert neki mindig ott kell lenni, ha nyílik egy szekrényajtó...:D

5 megjegyzés:

  1. Nagyon jók letted a könyveid, mutatósak :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a bejegyzést szinte szóról-szóra írhattam volna én is...
    A link nagyon jó, köszönettel eltettem!:x
    Csinos lett a szekrény!;)

    VálaszTörlés
  3. Csatlakozom a klubhoz. Bár én a kupi tetején nem kötögetek, sajnos. Még mindig a felújítás terheit nyögjük, néhány újabb és aktuális projekttel fűszerezve.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépek lettek a könyveid! Köszönöm, hogy linkeltél! ♥

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a dicséreteket:)!!

    VálaszTörlés