2009. szeptember 11., péntek

Depis barika

Bár a leírásban nagyjából ezekkel a színekkel szerepelt, valahogy ott nem látszott olyan kis szomorúnak. Azt hiszem egy vidám gazdit kell neki keresni...:DEz a pulcsi... rengeteget törtem a fejem, hogy hogyan is kellene megcsinálni. Körben szerettem volna kötni, mackókötéssel (vagy turbánkötés?). A mackókötés szaporítását viszont nem tudtam szépen megcsinálni:( Így maradt a sima, és talán a méretet is sikerül eltalálnom.

És egy kérdés: szerintetek elromlott a számlálóm???? Meglepően sokan jönnek az oldalra szerinte... pedig mostanában nem nagyon virgonckodtam errefelé! Na de majd most:D!!

7 megjegyzés:

 1. Nem is depis ez a barika, inkább riadt!:) De nekem nagyon-nagyon tetszik!!!
  A pulcsi tolnai gyapjas?
  A számlálód pedig TUTI jó, nyugi! Ilyen ez a népszerűség, nnna!:DDD

  VálaszTörlés
 2. Igen a pulcsi tolnaiból lesz:)

  és egyre erősödik a gyanú, hogy nem jó a számláló, mert tegnap este 100 látogatót mutatott, ma reggel pedig 108... (???) lehet, hogy lecserélem! Bár nagyon legyezgeti a hiúságomat:D

  VálaszTörlés
 3. Szerintem is aranyos a barika! Tetszik, olyan kis gyámoltalan, aki vágyik egy barátra.

  VálaszTörlés
 4. A barika nagyon édes pofika, kicsi Lánykád biztos pártfogásba veszi:o)

  VálaszTörlés
 5. Szerintem is tündéri a bárány.A szőre az csak rátét, vagy ilyen fonalból készült?

  VálaszTörlés
 6. :)
  Nöné: igazából ajándék lesz, nemsokára megy is a gazdihoz:)!

  Zorka: Szőrös fonalból van, meg is szenvedtem vele, mert nem nagyon láttam, hogy épp holvannak a szemek... csak az a sok szőőr!!

  VálaszTörlés
 7. Ugyanilyen számlálóm van,szerintem is kb. 3-4 napja folyamatosan számol, és nem nullázódik le a napi látogatók száma. Sebaj, volt már hasonló probléma, de utána megjavult. :))Még mindig jobb ez a számláló,mint az olyan, (mert voltam már olyan oldalon) ahányszor kattintottam ,annyiszor számolt új látogatónak!!

  VálaszTörlés