2009. június 7., vasárnap

7xén:)

Nöné hívott játékra pár napja:) Írjak 7 dolgot magamról, majd jelöljek meg hét embert a blogvilágból aki szintén ír magáról....
Kicsit elmaradtam vele, mert muszáj volt a csíkos topot befejeznem, mert anyunak tegnap ünnepeltük a szülnapját. Úgyhogy a napoban minden szabadidőmet ez foglalta le:)

Most pedig olyan álmos vagyok:D De azért összeszedek magamról 7 dolgot.

1. Mióta gyerekeim vanak ők az elsők, bár egy kicsit szigorú vagyok velük (anyum szerint), de mindent megkapnak-ésszerű keretek között- amire eltátják a szájukat:D

2.Lusta vagyok. De naaagyon! Szerencsére a férjem is, így ez ügyben nincs vita, ez van.

3. Házimunka: a lustaságból adódóan ugye elég döcögős, de szerencsére tuti gépparkom van, így annnyira nem vészes:D Főzni imádok- bár nálam itt szoktak lenni alkotói hullámvölgyek, amikor hideget eszik a család pizzával felváltva, mert képtelen vagyok bármi értelmeset összedobni.
(ehhez azért tudni kell, hogy rendszer nincs az életünkben mert az uram összevissza jár dolgozni, így az egyetlen ilyen biztos pont Patrok ovija-szóval nálunk nincs vasárnapi ebéd, vagy ha van az is péntek délután:D)

4. a zárójelben írtak talán egy külön pont, ha visszamegyek dolgozni, sajnos vége lesz ennek az "időködnek", mert 8 órában fogjukmindetten húzni az igát.

5.Szeretnék a saját lábamra állni-anyagilag. Sajnos a szakmám-hivatásom nemolyan, hogy vállalkozást lehessen rá építeni, így szeptembertől beülök az iskolapadba(4 hónapra), ha összejön rá a pénz.

6.Kézimunka: Rengeteg dolgot kipróbáltam már. Volt gyöngyfűzés- az uram még mindig hord egy ördögöt a kulcstartóján amit én fűztem mikor még nem voltunk együtt;)-
Keresztszemeztem, dekupázsoltam, üvegfestetem, üvegmatricáztam, próbáltam varrni is-most újra szemezek a varrógéppel-, de a kötés az amibe most teljesen bele vagyok zúgva.

7. húúú nem is tudom.... szeretnék még egy csemetét, nem most, néhány év múlva, majd ha a picik már nagyok lesznek. ...és persze ha kertünk lesz meg házunk, mert ez a pirinyó lakás már megtelt:D


Köszönöm a meghívást Nöné!!!:)

Az én jelöltjeim:


Nehéz szülés volt:)

Délután-este még lesz bejegyzést terveim szerint, mert van mutogatnivalóm:D

7 megjegyzés:

  1. Köszönöm, hogy egy kicsit megismerhettünk!
    Alig várom a mutogatnivalóidat!

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom az előttem szólóhoz :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a meghívást! Egyszer már járt nálam ez a játék, de persze attól még megcsinálom újra. Kis türelmet kérek, mostanában nagyon kevés időm van a blogra.

    VálaszTörlés
  4. Tetszett, ahogy írtál magadról!;D

    VálaszTörlés
  5. Összeszedem magam, és megpróbálom, kapok még egy kis haladékot! Puszi!

    VálaszTörlés
  6. Hali!
    Örülök, hogy egy kicsit megismerhettelek most!
    majd írok én is. pussz

    VálaszTörlés
  7. Halihó!
    Örülök, hogy gondoltál rám, de az az igazság, hogy ez a "játék" már járt nálam. Ahogy visszaolvastam, miket írtam akkor, most sem tudnék más érdekességeket írni magamról.
    A válaszaimat a 2008. október 23-i bejegyzésben lehet olvasni!
    :-)

    VálaszTörlés