2009. május 17., vasárnap

Laminaria 3... 99,9% :(

Négy napja én is kézhez kaptam 1 kiló gyönyörűséges tolnai gyapjúfonalat 3 színben, Ercsu közreműködésével:) . Annyira jó volt fogdosni, nem bírtam ki... belekezdtem a következő kendőbe.
Laminaria feketében.
Valahol nagyon elszámoltam magam... ugyanis a leláncolás utolsó negyedében azt mondta a fonal, hogy végem van!
Hát nekem is majdnem végem lett... :(  Sikerült rekord idő alatt megkötnöm-4 nap-  (persze hozzám képest rekord;) ) erre tessék nem tudom befejezni, mert olyan buta voltam, hogy nem néztem utánna rendesen,mennyi fonalis lesz elég :(
Lógattam az orrom egész délután, pedig apa még meg is dicsért, hogy milyen gyorsan elkészülök vele. Meg vígasztalt, hogy "majd rendelsz még fonalat, úgyis akartál,nem?" :) Ari volt.

Fénykép nincs, megyek fagyiba fojtom a bánatom!!! (:D)

6 megjegyzés:

  1. Bakker, és hol az a fotó .. ...a fagyiról!

    VálaszTörlés
  2. Hú, az tényleg kiborító lehetett!!! Mindesetre nagyon ügyes voltál, hogy négy nap alatt készültél el vele :) Ha már úgyis az utolsó sor, annak is már a vége, akkor nem lehet esetleg valamilyen más fekete fonallal helyettesíteni a leláncolás maradék részén??
    A fagyira én is vevő vagyok :)

    VálaszTörlés
  3. Itt a nagyszerű lehetőség, hogy rendelhess egy újabb adagot. Én legalábbis így szoktam. Most is van egy csomó fonalam ugyanonnan, de már a következő adagon jár az eszem. Csak bírja az ember anyagilag..

    VálaszTörlés
  4. Igen-igen, bosszantó ez, nem is kicsit, viszont így újra ott van előtted a fonalbeszerzés fenséges lehetősége!:DDD A zurad pedig igazán jó fej!;)))

    VálaszTörlés
  5. Igen, igen, a Férjed csuda aranyos! Rajta, rendelj hamar! Látni szeretnénk azt a fekete csodát készen!

    VálaszTörlés
  6. :D
    Köszi mindenkinek! Az uram néha télleg jó fej! (csak meg ne hallja!)
    Már írtam a fonalösszekötőnknek;), gyorsan ki is találom, hogy mi kell még:9

    VálaszTörlés