2009. június 7., vasárnap

Csíkos top

Kb egy hónapja írtam róla, hogy kötődik ez a felső. Nagyon lassan haladt, kicsit unalmas is volt az állandó 3 sima 3 fordított, de csak elkészült:) Még nem 100%-os, mert ugyan odaadtam anyunak,de választhatott,hogy karikát kér a nyakához, vagy masnit, vagy csak simán varrjam össze. Az utóbbit választotta.
Egyébként sikerült eltalálnoma méretét (bár a minta ugye összeugrik, így néány centi "bőség" annyira nem számítana), az uram dicsérte, hogy nagyon jól áll neki. Igyekszem majd lefénykép
ezni benne, de addig is itt egy kép gazdi nélkül:)






















A bordó Gail kendő is a gazdájához került, őt nővérem kapta szülinapjára. Szintén siker volt, teszett neki a minta is, a fonal is, meg a szín is... úgyhogy tegnap bezsebeltem a dicséreteket a családtól:) De a legjobb volt látni, hogy örülnek a munkámnak:D

Most megint "nagy" munkában vagyok, holnap remélem már kép is lesz a kész műről... addig lehet találgatni, hogy mi ez:)





3 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett ez a csíkos felső, na meg ugye a kendő is csodaszép volt, nem csoda, hogy örültek neki :) Nekem nemigazán van ötletem, hogy mi lehet ez, de kíváncsian várom :)

    VálaszTörlés
  2. Én tudom! Hálós táska, olyan amit AmÉvi kötött tavaly nyár végén rózsakert színben. Egyébként én is elkezdtem múlt héten, de nekem még csak az alja van meg. A hálós részt jó kötni?
    Amúgy a top nagyon szuper! Én is elfogadnám!

    VálaszTörlés
  3. Talált!Szatyorka lesz belőle:)
    A hálóst részt szerettem kötni, majd írokis róla,remélem estig sikerül befejezni!

    Dicsiket köszönöm! Bezsebeltem:)

    VálaszTörlés