2010. január 2., szombat

B.Ú.É.K.! :)

Én is szeretnék minden olvasónak Boldog Új Évet Kívánni:)!!!
Nem vagyok túl naprakész, de ezt talán már megszokták akik olvasnak;)
Nem mindig van kedvem írni, akkor főleg csinálom a csinálnivalót:D, de ha rámjön akkor gyorsan írok 4 bejegyzést egymás után...
Régebben volt "célom" a bloggal, történetesen én is szerettem volna Meskázni,de aztán rájöttem, hogy nem biztos, hogy ez bele fog férni az életembe... talán igen, majd kiderül, most egyenlőre úgy néz ki,hogy a másik blogomra sincs időm:(. Pedig egy ideje tervezgetem, hogy áthozom ide azt is, vagy egy egészbe gyúrom a kettőt, és akkor jöhetnek a törpök aranyköpései:D Van  egy pár.
és... megfogadtam pár dolgot az új évre,először is titsztázom ezt a blog-Meska kérdést magamban,és eldöntöm:), Betartom a tavalyi fogadalmamat továbbra is- egészségesebb étkezés (Tavaly óta -15kg-ot mutat a mérleg juhééé!!!), megtartom jó szokásaimat (rászoktam a Fly Lady-re:D), és sokkal türelmesebb leszek a gyerekekkel... ez mostanában nem nagyon sikerült:( hanyagolom a google reader-t és többet fogok kommentelni!!:) egyenlőre ennyit írok le.

Most pedig jöjjön a mutogatnivalóm:) A tavalyi év fő műve, ami annyira titkos volt, hogy említeni sem mertem, nehogy az uram benézzen ide, és szagot fogjon:D
Augusztus óta kötöm... Azért is tartott sokáig, mert nem akkor kötöttem amikor kedvem lett volna, hanem amikor az ember dolgozott. De kész lett, irtó vastag lett, jó letta férjemre, azóta le sem veszi:D- ennél nagyobb dicséret nemis kell.
Tolnai fonalból készült, dupla szállal (nem volt összesodorva, csak egymás mellé fogtam), 5ös tűvel. A minta neve turbánkötés (vagy mackókötés???), és az uram méretére készült.:)







Ilyen vastag:)




Volt csodálkozás a karácsonyfa alatt:D


4 megjegyzés:

  1. Húh, nem csoda, ha örült neki, csodaszép lett, nem lehetett egyszerű titokban összehozni :) Boldog új évet neked is :)

    VálaszTörlés
  2. Minden elismerésem :) B.Ú.É.K!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jól néz ki! és szuper, hogy értékelni is tudja a párod :)

    VálaszTörlés