2009. augusztus 14., péntek

Egy cica, két cica....

A minap horgolótűt vettem a kezembe! Történetesen Csipcsilla játéka miatt... el is készült a takaróblokk, igaz fénykép még nincs, mert szeretném kimosni, aztán jöhet a fotó!

A horgolótűt nem is tettem le azóta (pedig kötni sokkal jobban szeretek)

Ezek készültek:Elsőként ez a kék cicus készült, Patrik nagy örömére:)
Vitte is magával sétálni (inkább gyalog jött motor helyett, csak, hogy hozhassa a kezében), úgyhogy rögtön be is zsebelhettem egy csomó dicséretet:DEzután készült tesócica, mert természetesen a kékmacsekon úgy összeveszett a két törpe, hogy gyorsan nekiálltam egy másiknak!


Kutya is kell ugye, hogy rend legyen a macskák közt;) (Bár őkutyasága még félkész, azért a pofiját megcsináltam,... csak úgy kíváncsiságból)
Kittikét pedig azt hiszem nem kell bemutatni:D12 megjegyzés:

 1. Nagyon jók lettek.Csupa irigység vagyok!!
  Nekem nem sikerül ilyet horgolnom :(
  Pedig nagyon tetszenek!!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon aranyossak lettek:)(Most nagyon sárga vagyok az irigységtől)Kukk be hozzám játékra hívlak:))

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó a cica és a többi állatka is! Ez jól látom a japán minta alapján van? A kutyus és a Kitty mintát merre lehet találni?
  Köszi szépen: Kinga

  VálaszTörlés
 4. Remélem, jó nagy zsebed van, hogy még az én dícséretem is belefér:o)
  Nagyon aranyosak lettek! Nem is kell már a gyerkőcöknek drága játék, azt hiszem, az a legkedvesebb, amit Anya készít, vagy nem jól gondolom?

  VálaszTörlés
 5. Hűha, hogy te miket tudsz!:))) Én erre abszolút képtelen lennék, úgyhogy maximális elismerésem! Irtó cukik lettek!:)))

  VálaszTörlés
 6. Elképesztő, hogy fonalból miket tudsz varázsolni!!! Nagyon jók!!!

  VálaszTörlés
 7. Hát el sem tudom mondani, hogy mennyire jól esik ez a sok dicséret!!!! Köszönöm, köszönöm , köszönöm!!!!:)
  Nöné: tényleg nem kell drága játék! Annyira örültek ennek a két cicusnak!

  Melinda: először én is azt hittem, hogy tutira nem tudnék ilyet csinálni, de meglepően egyszerű volt(bár az elején elég sokat tévesztettem a kék cicánál, de mivel egyszerű minta, nem nagyon látszik rajta)

  VálaszTörlés
 8. Jaj, nagyon tetszenek! Kitty különösen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem baj, ha leutánozom?

  VálaszTörlés
 9. Kedves Kati!
  Engedd meg, hogy ismeretlenül is gratuláljak a munkáidhoz. Azt írod, kezdő vagy, hát akkor én még nálad is kezdőbb. Felfigyeltem a fenti cicáidra, nagyon tetszenek, szívesen készítenék ilyet a fiaimnak. Sajnos én leginkább érthető leírás alapján tudok csak horgolni, kötni. Szeretném megkérdezni, van-e ilyen leírásod ezekhez az állatkákhoz? Ha megoszthatod ezt velem, örömmel várnám leveled ide: alfaro.carina@gmail.com
  köszönöm, Karina

  VálaszTörlés
 10. Kedves Kati
  en meg nem horgoltam mert kototuk hozzanottek az ujjaimhoz de ez a ket cica annyira tetszik hogy nagyon szeretnem megcsinalni.
  Hol lehetne megszerezni ennek a ketto cicanak a leirasat ?
  Az email cimem : emokes@hotmail.com
  Elore is koszonom szepen
  Emoke

  VálaszTörlés
 11. Kedves Kati! Látom, hogy nagyon régi ez a bejegyzés, de èn most leltem rá. Nagyon tetszenek a cicatesók! El is kezdtem egyet horgolni a kislànyomnak, de elakadtam esetleg tudnál egy nagyon kezdő horgolónak leírást küldeni hozzá? Csonkauszony@gmail.com-ra)

  VálaszTörlés